“Το αεροσκάφος δεν ανήκει στην Astra Airlines”

“Το αεροσκάφος δεν ανήκει στην Astra Airlines”

 

Ανακοίνωση αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, όπου αεροπλάνο ξέφυγε από τα όρια του διαδρόμου προσγείωσης εξέδωσε η εταιρεία Astra Airlines.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε ότι το αεροσκάφος στο οποίο αναφέρεστε δεν ανήκει στο στόλο της Astra Airlines.

Το ανωτέρω αεροσκάφος ανήκει σε Αιγυπτιακό αερομεταφορέα και έχει ναυλωθεί από την εταιρία μας για να εκτελέσει ορισμένα δρομολόγια από/προς Ρωσία προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λόγω της μεγάλης αύξησης της επιβατικής κίνησης την περίοδο αυτή», αναφέρει η Astra Airlines και προσθέτει:

«Επισημαίνουμε ότι ο επιχειρησιακός και τεχνικός έλεγχος ανήκει αποκλειστικά στον Αιγυπτιακό αερομεταφορέα.

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρεστε θεωρείται σύμφωνα με την αεροπορική νομοθεσία ασήμαντο και για του λόγου το αληθές το αεροσκάφος μετά από τεχνικό έλεγχο και με την έγκριση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας συνέχισε για το επόμενο προγραμματισμένο του δρομολόγιο. Η εταιρία μας τηρεί πιστά και απαρέκκλητα τις διατάξεις και νομοθεσία σχετικά με τους όρους της ασφαλούς εκτέλεσης των πτήσεων των αεροσκαφών της. Μάρτυρας μας η επί πέντε έτη από την έναρξη της λειτουργίας της εταιρίας εμπιστοσύνη στο επιβατικού κοινού, το οποίο μας έχει κατατάξει στις πρώτες θέσεις στην Ελληνική αεροπορική αγορά».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ