Η Κως στο πλευρό της ΕΡΤ

Η Κως στο πλευρό της ΕΡΤ

 

Συναυλία πραγματοποιείται απόψε ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ και της ΕΡΑ στις 21:00 στην πλατεία Ελευθερίας της Κω από ντόπιους καλλιτέχνες και φορείς του νησιού…

Ένα πρωτόγνωρο όσο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ εξελίσσεται σε όλη την Ελλάδα με διάφορες πρωτοβουλίες και ανακοινώσεις.

Στην Κω όπως έγινε ήδη γνωστό ελήφθη άμεσα απόφαση για διοργάνωση μεγάλης συναυλίας συμπαράστασης στην πλ. Ελευθερίας απόψε Τετάρτη στις 21:00 (ενώ συνεδριάζει και το δημοτικό συμβούλιο) με πλειάδα ντόπιων καλλιτεχνών (Κ. Παπούλης, Ι. Πατάκος, Ν. Αρμπελιάς, Μ. Αρμπελιάς, Σ. Παπαποστόλου, Α. Παντελίδης, Μ. Παϊζάνογλου, Μ. Τσελεπής κ.α.)

Η δήλωση του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης:

«Η αιφνίδια απόφαση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και η ανοχή των δύο άλλων κομμάτων της συγκυβέρνησης για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και της απόλυσης των χιλιάδων υπαλλήλων της, φανερώνει τους κρυφούς στόχους των δανειστών και της κυρίαρχης οικονομικής τάξης φέρνοντας στην μνήμη των Ελλήνων εποχές από τις μαύρες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας. Πέραν της καταρράκωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της καταπάτησης των ελευθεριών και των δικαιωμάτων του λαού μας, επιχειρούν, πλέον, απροκάλυπτα και την φίμωση της ελεύθερης από τα οικονομικά συμφέροντα δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ