Ζευγάρι απατεώνων στην Πεύκη

Ζευγάρι απατεώνων στην Πεύκη

 

Αδίστακτοι κακοποιοί «αλωνίζουν» την περιοχή της Πεύκης και ληστεύουν ηλικιωμένους. Θύματα καταγγέλλουν στο enikos.gr ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι -πιθανότατα κατοίκοι της περιοχής- οι οποίοι επικαλούνται οικονομικές εκκρεμότητες συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων, και στη συνέχεια είτε προσπαθούν να οδηγήσουν τα υποψήφια θύματα στο σπίτι προκειμένου να «ξαφρίσουν» χρήματα και κοσμήματα, είτε τους ληστεύουν επί τόπου.

 

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία που δέχθηκε το enikos.gr, το εν λόγω ζευγάρι πλησίασε με το αυτοκίνητο μία 84χρονη γυναίκα που περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Πεύκης, λέγοντάς της, ότι τους έστειλε η κόρη της –της οποίας το όνομα γνώριζαν- και της ζήτησαν χρήματα προκειμένου να «τακτοποιήσουν» κάποιες οικονομικές της υποχρεώσεις, που τους είχε αναθέσει.

Η ηλικιωμένη έβγαλε το κινητό της για να καλέσει την κόρη της και οι δράστες της άρπαξαν τη συσκευή από τα χέρια και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους. Ήταν η δεύτερη επίθεση που δέχθηκε η ηλικιωμένη σε διάστημα δύο μηνών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ