Τον έκαψε ζωντανό

Τον έκαψε ζωντανό

 

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 24χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, που διαπράχθηκε πρωινές ώρες την περασμένη Τετάρτη μέσα στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Σερίφου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από άνδρες της πυροσβεστικής, βρέθηκε μέσα σε δωμάτιο  ο 24χρονος ένοικος με εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού και της ανθρωποκτονίας είναι ένας 41χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν, συγκάτοικος του θύματος, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης προκάλεσε την πυρκαγιά αφού περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το θύμα την ώρα που κοιμόταν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οδηγήθηκε στην ενέργεια αυτή γιατί είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ