«Την έριξε στο γκρεμό για να την σκοτώσει»

«Την έριξε στο γκρεμό για να την σκοτώσει»

 

Άγρια επίθεση δέχτηκε μια φοιτήτρια στην Κέρκυρα από έναν αλλοδαπό ληστή που την έριξε σε γκρεμό βάθους οκτώ μέτρων κοντά στο παλιό Ενετικό φρούριο.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής όταν η 20χρονη φοιτήτρια επέστρεφε στο σπίτι της. Τότε ένας αλλοδαπός από το Αφγανιστάν την πλησίασε από πίσω με σκοπό να της αρπάξει την τσάντα.

Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε και ο αλλοδαπός την έσπρωξε στο κενό καθώς από το σημείο εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα αυτοκίνητο.

Ο Αφγανός θέλοντας να εξαφανίσει τα ίχνη του πέταξε την κοπέλα στον γκρεμό με σκοπό να την σκοτώσει για να μην μιλήσει στην αστυνομία.

Η 20χρονη από την πτώση τραυματίστηκε βαριά όμως κατάφερε να βγει στο δρόμο και από εκεί να διακομιστεί στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες της αστυνομίας όπου κατάφερε και εντόπισε τον δράστη. Μάλιστα ο αλλοδαπός, που εργάζεται στο νησί, αναγνωρίστηκε από την 20χρονη.

Ο αλλοδαπός υποστηρίζει στις αρχές ότι είναι 17 χρόνων όμως αναμένεται να γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είναι αυτή η ηλικία του.

Αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ