Κινδύνεψαν πυροσβέστες σε φωτιά

Κινδύνεψαν πυροσβέστες σε φωτιά

Πήγαν για ξερόχορτα και τους βγήκαν φιάλες και γκαζάκια. Όλα έγιναν σήμερα το πρωί λίγο στην Αγία Τριάδα Μώλου, στη Λαμία, όταν μια 86χρονη προσπάθησε να κάψει ξερόχορτα. Λόγω του αέρα η φωτιά “ξέφυγε” σε δύο διπλανά οικόπεδα.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 9:35΄ για το συμβάν και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα, ένα από τη Λαμία και ένα από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι πυροσβέστες όταν έφτασαν στο συμβάν είδαν ότι μέσα στο ένα οικόπεδο υπήρχε μια αποθήκη-παράπηγμα η οποία είχε πιάσει φωτιά και επιχείρησαν πρώτα εκεί, χωρίς να γνωρίζουν ότι μέσα υπάρχουν χρώματα, γκαζάκια και τουλάχιστον μια φιάλη προπανίου.

Όπως είπε στο LamiaReport ένας από τους γείτονες, ξαφνικά άρχισαν οι εκρήξεις. Ευτυχώς οι πυροσβέστες φορούσαν κράνη και όλο τον υπόλοιπο εξοπλισμό και ευτυχώς δεν ήταν πολύ κοντά κάποιος από τους περίοικους.

Όταν εκ των υστέρων ο ιδιοκτήτης της αποθήκης ενημέρωσε ότι μέσα εκτός από τα χρώματα και τα γκαζάκια υπάρχει και φιάλη, οι πυροσβέστες επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους εκεί και τελικά έσβησαν την πυρκαγιά χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη δυσάρεστη έκπληξη.

Πηγή: lamiarepost.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ