Δραπέτης των Τρικάλων ο δολοφόνος των Ιωαννίνων;

Δραπέτης των Τρικάλων ο δολοφόνος των Ιωαννίνων;

Το ενδεχόμενο ο καταζητούμενος δράστης του διπλού φονικού στα Ιωάννινα να είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων εξετάζει η αστυνομία.

Οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι δέχθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, την ώρα που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Κτίσματα Πωγωνίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος διενήργησε αυτοψία.

Οι άτυχοι ηλικιωμένοι, 73 και 72 ετών, αν και είχαν φροντίσει να θωρακίσουν το σπίτι τους με κάγκελα στα παράθυρα, δεν είχαν ασφαλίσει την πόρτα της εισόδου, από την οποία μπήκε ο άγνωστος δράστης.

Το έγκλημα τοποθετείται γύρω στις 10 μ.μ.  Όπως όλα δείχνουν, ο κακοποιός μπήκε στο σπίτι σκότωσε και άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού αυτοκινήτου με το οποίο προκάλεσε τα ξημερώματα τροχαίο ατύχημα στα Γιάννενα.

Το γεγονός ότι ο δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο σημείο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε, οδήγησε τις αστυνομικές έρευνες στην αποκάλυψη του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το φορτηγό αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο στα Γιάννενα, είναι ιδιοκτησίας του 72χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος, ενώ τα χαρακτηριστικά του άγνωστου οδηγού του, ο οποίος το εγκατέλειψε, προσομοίαζαν με τα χαρακτηριστικά του δράστη, που νωρίτερα, είχε εισβάλει οπλισμένος στο καφενείο στα Κτίσματα Ιωαννίνων.

Κάτοικοι του ακριτικού χωριού Κτίσματα, έζησαν εφιαλτικές στιγμές μέσα στο καφενείο, αργά χθες τη νύχτα, από τις απειλές οπλισμένου με δύο χειροβομβίδες κακοποιού. Όπως καταγγέλλουν, εισέβαλε στο καφενείο και τους ζητούσε με απειλές χρήματα. Όταν οι πιο ψύχραιμοι τον καταδίωξαν πέταξε εναντίον τους μία αμυντική χειροβομβίδα η οποία όμως δεν εξερράγη. Πριν από λίγο πυροτεχνουργοί του Στρατού με ελεγχόμενη έκρηξη την εξουδετέρωσαν.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ