Άγριο έγκλημα στη Φλώρινα

Άγριο έγκλημα στη Φλώρινα

 

Στις φλόγες τυλίχθηκε σπίτι στα Βαλτόνερα της Φλώρινας, και κατά την κατάσβεση εντοπίστηκε το πτώμα μιας 81χρονης. Έπειτα από την έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε πως η άτυχη γυναίκα ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα προέκυψαν ενδείξεις σε βάρος ενός 62χρονου, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο με την άτυχη γυναίκα, για μεταξύ τους διαφορές, την τραυμάτισε θανάσιμα, χτυπώντας την στο κεφάλι με καυσόξυλο. Μετά το συμβάν, ο φερόμενος ως δράστης έβαλε φωτιά στα σεντόνια που ήταν δίπλα στην 81χρονη, προκειμένου να εξαφανίσει ενοχοποιητικά σε βάρος του στοιχεία. Η αστυνομία εντόπισε επίσης το καυσόξυλο που χρησιμοποίησε ως όπλο ο φερόμενος δράστης, ενώ σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια τέλεσης της πράξης του.

Ο 62χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Στο μεταξύ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, δίνεται συνέντευξη Τύπου από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τον αστυνομικό διευθυντή Φλώρινας και τον διοικητή Ασφαλείας Φλώρινας.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ