Έμειναν νηστικοί την Κυριακή του Πάσχα

Έμειναν νηστικοί την Κυριακή του Πάσχα

Με την όρεξη έμειναν γιατροί και νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης την Κυριακή του Πάσχα, καθώς όπως καταγγέλλει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου Ξάνθης, το προσωπικό του νοσοκομείου έμεινε νηστικό.

Σε έγγραφη καταγγελία που κοινοποίησε η Ένωση των Νοσοκομειακών, αναφέρεται ότι παρά την αρχική δέσμευση του Νοσοκομείου για παροχή γεύματος στο προσωπικό που θα εργαστεί την Κυριακή του Πάσχα, κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε.

«Καψόνι επεφύλαξε η διοίκηση του νοσοκομείου Ξάνθης στο προσωπικό ανήμερα το Πάσχα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία, στην οποία επισημαίνεται πως «από τις 26/4/2013 ανακοινώθηκε, με επίσημο έγγραφο του προϊσταμένου του τμήματος διατροφής ότι το προσωπικό του νοσοκομείου που θα εργάζεται την Κυριακή του Πάσχα το μεσημέρι θα φάει στο χώρο της τραπεζαρίας. Όταν όμως πήγαν να φάνε τους έδιωξαν γιατί άλλαξαν γνώμη!».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από πλευράς της διοίκησης του Νοσοκομείου τι μεσολάβησε για τη μεταστροφή αυτή της αρχικής απόφασης, ωστόσο στη καταγγελία τους οι γιατροί καταλήγουν πως «δεν φτάνει που γιατροί, νοσηλευτές καλούνται να δουλεύουν υπερωρίες-εφημερίες απλήρωτοι αρκετές μέρες το μήνα, τους κάνουν και καψόνι χρονιάρα μέρα! Φτάνει πιο ο εμπαιγμός. Ακόμη και να δουλεύουμε απλήρωτοι και νηστικοί έχουμε την αξιοπρέπεια μας. Μην μας κοροϊδεύετε».

 

Πηγή: thrakitoday.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ