ΒΙΝΤΕΟ-Το “παλάτι” του Ολλανδού βασιλιά στο Πόρτο Χέλι

ΒΙΝΤΕΟ-Το “παλάτι” του Ολλανδού βασιλιά στο Πόρτο Χέλι

 

Ρεπορτάζ : Γιώργος Παγάνης

 

Έτοιμο θα είναι σε λίγο καιρό το θέρετρο του βασιλιά της Ολλανδίας Αλεξάντερ Βίλεμ στο Δορούφι Κοιλάδας στην Αργολίδα.

Όπως είχε αποκαλύψει η Real News πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Βίλεμ είχε αγοράσει την παραθαλάσσια έπαυλη που βρίσκεται σε έκταση 5 στρεμμάτων από τον γερμανό φωτογράφο Μανφρεντ Ρίκερ, έναντι 4,5 εκ. ευρώ.

Οι εργασίες ανακαίνισης έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σε λίγο καιρό οι «γαλαζοαίματοι» νέοι ιδιοκτήτες του εξοχικού, ο βασιλιάς της Ολλανδίας μαζί με τη συζυγό του Μαξίμα και τις τρεις κόρες τους, πριγκίπισσες Κατερίνα-Αμαλία, Αλεξία και Αριάν, θα μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Η βίλα πάντως ήδη θυμίζει «αστακό» καθώς τουλάχιστον τέσσερις άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας περιπολούν μέσα και γύρω από το κτήμα, η πρόσβαση στο οποίο δεν είναι εύκολη. Ο δρόμος είναι δύσβατος και από ένα σημείο και πέρα υπάρχουν πινακίδες που προειδοποιούν ότι η διέλευση απαγορεύεται καθώς πρόκειται για ιδιωτικό χώρο.

Προς την πλευρά της θάλασσας το κτήμα διαθέτει μία σκάλα η οποία οδηγεί στην παραλία . Εκεί έχει κατασκευαστεί ένας όρμος όπου πιθανότατα θα δένει το ταχύπλοο του Βίλεμ. Σε λίγο καιρό λοιπόν ο Ολλανδός βασιλιάς, η οικογένεια του και οι καλεσμένοι του θα κάνουν μπάνιο στα καταγάλανα αυτά νερά που βλέπετε στις φωτογραφίες…

 

 

 

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του enikos.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ