Αθώα τα στελέχη της “Ολυμπιακό Χωριό”

Αθώα τα στελέχη της “Ολυμπιακό Χωριό”Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο Αγγ. Οικονομόπουλος, πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας «Ολυμπιακό Χωριό 2004 Α.Ε.», ο φερόμενος ως σύμβουλός του, Ιωάν. Μανωλάς και ο πρόεδρος της επιτροπής συντάξεως νέων τιμών μονάδων εργασιών της εταιρείας Π. Παναγιωτόπουλος.

Οι τρείς τους κατηγορούντο ότι στα τέλη Αυγούστου του 2005 ως μέλη της εταιρείας «επιχείρησαν να εξαναγκάσουν τους Πρ. Εμφιετζόγλου, Νικ. Οικονόμου και Ανδρ. Στέγκο, εκπροσώπους των “Μηχανική Α.Ε.”, “Μοχλός Α.Ε.” , που συμμετείχαν σε κοινοπραξία ανάδοχη του έργου “Κατασκευή Ολυμπιακού Χωριού και Μεταολυμπιακή Προσαρμογή του -Τμήμα Β-600 κατοικίες”, να τους καταβάλουν το χρηματικό ποσό άνω των 450.000 ευρώ, εξαγγέλλοντας απειλές για την επέλευση κακού σε βάρος της περιουσίας της κοινοπραξίας».

Πρωτοδίκως οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν καταδικαστεί, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών, ενώ τους επιβλήθηκε εφέσιμη ποινή φυλάκισης 20 μηνών.Πηγή:euro2day.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ