Βοήθεια από την Κρήτη σε 1.100 οικογένειες

Βοήθεια από την Κρήτη σε 1.100 οικογένειες

Πάνω από 5 τόνοι κηπευτικών από την Ιεράπετρα θα μεταφερθούν στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να διανεμηθούν σε οικογένειες, που έχει υποδείξει η οργάνωση «Το χαμόγελο του παιδιού».

Έτσι απόψε, αναχωρούν από την Ιεράπετρα 1.100 χάρτινα κιβώτια, το καθένα από τα οποία θα περιέχει 5 κιλά κηπευτικών, διαφόρων ειδών, για να διανεμηθούν την επόμενη μέρα σε 1.100 οικογένειες.

Η συμφωνία για την εθελοντική αυτή αποστολή έγινε κατά την παραμονή της κινητής ιατρικής μονάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού» πριν από λίγες μέρες στην Ιεράπετρα, με το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που ανέλαβε και υλοποίησε την πρωτοβουλία.

Ο πρόεδρος του Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ιεράπετρα Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ανέφερε ότι τρεις ομάδες παραγωγών είχαν την ευγενική χορηγία των παραπάνω ποσοτήτων, ώστε να δοθούν στις οικογένειες μέσα από δύο κεντρικές αποθήκες που διαθέτει το «Χαμόγελο του παιδιού», στο Ίλιον και στο Μαρούσι.

Παράλληλα η δράση αυτή, θα συνοδευτεί από ένα έντυπο που σκοπό θα έχει την προβολή των τοπικών κηπευτικών αλλά και τη μετάδοση του μηνύματος ότι είναι «η απάντηση της Ιεράπετρας στην αποψίλωση των υπηρεσιών από την πόλη».

Πηγή: AΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ