Λιποπλαστική Υψηλής Ευκρίνειας

Λιποπλαστική Υψηλής Ευκρίνειας

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

 

 

Γράφει ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας – Πλαστικός Χειρουργός / Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan» / Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πολλοί άντρες και γυναίκες πάσχουν από «λιποδυστροφία», τη δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους τοπικά σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα «ψωμάκια», από τα οποία είναι δύσκολο να απαλλαγούν μόνο με τη γυμναστική και τη δίαιτα. Άλλα προβληματικά σημεία είναι το διπλοσάγονο στο πρόσωπο, η κοιλιά και η μέση, οι γλουτοί, οι έσω και έξω μηροί, τα γόνατα και η γυναικομαστία στους άντρες.

Με τον όρο «λιπογλυπτική» εννοούμε την αφαίρεση του λίπους με λεπτεπίλεπτες κάνουλες. Ο όρος «λιποπλαστική» υποδηλώνει τη μεταφορά του σε κοντινές η απομακρυσμένες περιοχές του σώματος, δηλαδή την αυτομεταμόσχευση λίπους ή τη λιποπροσθετική.

Ο όρος «μηχανικά υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση» αναφέρεται στη διαδικασία που εκτελείται με τη βοήθεια ειδικών συσκευών, οι οποίες προσδίδουν στις λεπτές κάνουλες οριζόντια και κυκλική κίνηση.

Η τεχνική που χρησιμοποιούμε είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω και ονομάζεται «μηχανικά υποβοηθούμενη μικροδικτυωτή λιποπλαστική».

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ