Μετέφερε με Ι.Χ παράνομους μετανάστες

Μετέφερε με Ι.Χ παράνομους μετανάστες

Ένας 33χρονος που μετέφερε παράνομους μετανάστες στην περιοχή της Μακρακώμης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην μία τα ξημερώματα τον 33χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητό του στην διασταύρωση της Τσούκας, ενώ στο όχημα επέβαιναν 2 ακόμη άτομα και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο 33χρονος οδηγός όταν είδε τους αστυνομικούς, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, όμως οι δύο επιβάτες κατέβηκαν γρήγορα από το όχημα και εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι εξαφανίστηκαν στα χωράφια.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο (πεταλούδα), μία φαλτσέτα (χαρτοκόπτης) και ένα ομοίωμα πιστολιού – αναπτήρας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δύο άγνωστοι δράστες είναι αλλοδαποί υπήκοοι, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και αναζητούνται για να συλληφθούν.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: lamiastar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ