Πάτρα: Ένταση για το χαράτσι

Πάτρα: Ένταση για το χαράτσι

Τεταμένη η ατμόσφαιρα το μεσημέρι έξω από τα ΔΕΗ στην Πάτρα, όπου επικράτησε ένταση μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας.

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών, μαζί με τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας, το Συνδικάτο Οικοδόμων και το Συνδικάτο Τροφίμων-Ποτών για τα τιμολόγια της ΔΕΗ που – όπως υποστήριξαν -εξοντώνουν τις λαϊκές οικογένειες και τις καταδικάζουν σε μόνιμη εξαθλίωση.

Προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στον περιφερικό διευθυντή της ΔΕΗ απαιτώντας σύμφωνα με ανακοίνωσή τους να καταργηθεί άμεσα το χαράτσι στη ΔΕΗ, να μειωθεί 50% ο λογαριασμός και να μην γίνει καμία διακοπή ρεύματος λόγω οφειλών.

Μοίρασαν ανακοινώσεις και κάλεσαν τον λαό της Πάτρας να μην δεχτεί να πληρώσει την κρίση τους και να μην συμβιβαστεί με τον σφαγιασμό των δικαιωμάτων του.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «την ώρα της κινητοποίησης, στον χώρο της ΔΕΗ κατέφθασε περιπολικό της αστυνομίας που σύμφωνα με τον επικεφαλής τους ειδοποιήθηκε πως δήθεν οι συγκεντρωμένοι παρεμποδίζουν την λειτουργία του οργανισμού, το οποίο και απωθήθηκε με επιτυχία από τις ταξικές δυνάμεις».

Πηγή: thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ