“Εγώ έγραψα στον Στουρνάρα”

“Εγώ έγραψα στον Στουρνάρα”

 

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το γράμμα που απέστειλε μαθητής της τρίτης Λυκείου στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ο Αλέξανδρος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm για την επιστολή του προς τον Υπουργό.

«Ετοιμάζομαι να δώσω Πανελλήνιες και ανάμεσα στα μαθήματα στα οποία θα εξεταστώ είναι οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ. Η τελευταία παράγραφος του βιβλίου αναφέρεται στον κρατικό προϋπολογισμό και λέει συγκεκριμένα ότι ο προϋπολογισμός σε περιόδους ύφεσης και αυξημένης ανεργίας θα πρέπει να είναι ελλειμματικός ώστε να αυξηθεί το εισόδημα και να δοθεί ώθηση στην οικονομία για να βγει από την ύφεση» εξηγεί ο Αλέξανδρος και διερωτάται: «Τι είναι αυτά που λέει το βιβλίο και τι είναι αυτά που κάνει η κυβέρνηση;».

Ο μαθητής απευθύνει μέσω του Real Fm, την ερώτηση του στον Γιάννη Στουρνάρα, λέγοντας: «πως είναι δυνατό ο Υπουργός Οικονομικών να μιλάει για πλεόνασμα σε περιόδους ύφεσης και ανεργίας;».

Ο Αλέξανδρος ωστόσο δεν ελπίζει να λάβει απάντηση από τον Γιάννη Στουρνάρα, καθώς όπως λέει, «έχει άλλα θέματα και δεν θα ασχοληθεί με εμένα».

 

Ακούστε το ρεπορτάζ του Μανώλη Παρδάλη στον Real Fm:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ