Κήλη του κόλπου: Πρωτοποριακή λαπαροσκοπική αντιμετώπιση

Κήλη του κόλπου: Πρωτοποριακή λαπαροσκοπική αντιμετώπιση

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

 

 

Γράφει ο Αναστάσιος Ξιάρχος – Χειρουργός / Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής

Μια πρωτοποριακή ελάχιστα επεμβατική λαπαροσκοπική επέμβαση για την αντιμετώπιση ευμεγέθους πρόπτωσης (κήλης) από τον κόλπο και ορθοκήλης 60χρονης , πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα Έλληνες γιατροί!

Η επέμβαση, που διήρκησε περίπου δυο ώρες, ήταν απόλυτα επιτυχής και η 60χρονη μετά από 48ώρες πήρε εξιτήριο και επέστρεψε κανονικά στις καθημερινές της δραστηριότητες .

Με τη μέθοδο αυτή οι γυναίκες στην Ελλάδα θα μπορούν να αντιμετωπίζουν πλέον το πρόβλημα της πρόπτωσης, αποφεύγοντας το ανοιχτό χειρουργείο και τις επιπλοκές του. Στην επέμβαση συμμετείχαν ο υπογράφων, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος και ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Ρώμης, ειδικός στην παθολογία στατικής της πυέλου, Δρ. Macimilliano Verale, προσκεκλημένος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής…

 

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ