Πρέβεζα: “Επιθετική πολιτική” για το Νοσοκομείο

Πρέβεζα: “Επιθετική πολιτική” για να σώσουν το Νοσοκομείο

 

Το… κατώφλι των θεσμικών φορέων της Πρέβεζας, πέρασε το πρωί της Τρίτης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Είχε συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, Στράτο Ιωάννου και τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαϊλη, με στόχο να δημιουργήσει ένα ισχυρότερο «ρεύμα» υπεράσπισης του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης μας, το οποίο σκοπίμως υποβαθμίζεται. Οι εργαζόμενοι έχουν ως «όπλο» στον αγώνα που κάνουν 11.260 υπογραφές πολιτών της Πρέβεζας.

Η ατάκα μάλιστα του κ. Μπαϊλη: «Είμαι δίπλα σας και θα υπογράψω ως ο 11.261»… έκλεψε την παράσταση στη συνάντηση. Το www.atpreveza.gr βρέθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, όπου παρακολούθησε μέρος, όσων ειπώθηκαν στη συνάντηση.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Στρατής Βουγέλλης, ανέφερε:

«Έχουμε συλλέξει μια πολύ μεγάλη εμπειρία, από την κουβέντα με τους συμπολίτες, άλλοι με θετική γνώμη για την υγεία στο Νομό μας και άλλοι με αρνητική διάθεση. Από αυτή την κουβέντα βγάλαμε ορισμένα συμπεράσματα. Για μας αποτελεί ηχηρό μήνυμα των συμπολιτών μας, ότι σαν προμετωπίδα βάζουν το ζήτημα της κατάργησης των χαρατσιών και των πληρωμών στην υγεία, δηλαδή βάζουν το ζήτημα της δωρεάν παροχής υπηρεσιών υγείας σε όλη τους την κλίμακα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό στη σημερινή εποχή που ο Ελληνικός λαός υφίσταται μια πολύ μεγάλη επίθεση στα εισοδήματά του. Είναι θετικό το γεγονός αλλά και ανέλπιστο, ότι τόσες χιλιάδες κόσμος έβαλε την υπογραφή του σε αυτό το πλαίσιο».

 

Δείτε το Βίντεο:

 

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ- Πρόσκληση σε Σύσκεψη

 

Με στήριγμα τις πάνω από 11.000 υπογραφές των πολιτών της Πρέβεζας που απαιτούν πλήρεις, Υψηλού Επιπέδου και Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας και Αναβάθμιση του Δημόσιου Νοσοκομείου Πρέβεζας αλλά και των Κέντρων Υγείας του Νομού, η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία στην Πρέβεζα, καλεί σε ανοικτή σύσκεψη-συζήτηση την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και ώρα 7:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, για εκτίμηση των νέων δεδομένων αλλά και την οργάνωση της δράσης μας από δω και πέρα.

 

Πηγή: atpreveza.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ