Ιερισσός-Καλούνται να καταθέσουν για τα χημικά

Ιερισσός-Καλούνται να καταθέσουν για τα χημικά

 

 

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες από την Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, το Κιλκίς και άλλες περιοχές, διαδήλωναν στη Θεσσαλονίκη, η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής συνέχιζε να καλεί κατοίκους της περιοχής για καταθέσεις.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν κληθεί να παραστούν αύριο στα γραφεία του Πολυγύρου, προκειμένου να καταθέσουν, τέσσερις με πέντε πολίτες.

 

Μεταξύ αυτών, είναι και μια γυναίκα, μητέρα βρέφους ηλικίας 10 μηνών, το οποίο δηλητηριάστηκε από το νέφος των χημικών αερίων που χρησιμοποίησαν τα ΜΑΤ, στη διάρκεια της προχθεσινής «εισβολής» τους στην Ιερισσό.

 

Το βρέφος, όπως είπε στο thesstoday.gr o δικηγόρος, Βασίλης Τζιμούρτος που εκπροσωπεί νομικά πολλούς από τους κατοίκους, βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο Πολυγύρου όπου είχε διακομιστεί λόγω προβλημάτων υγείας που παρουσίασε από τα χημικά, ενώ οι γιατροί συνέστησαν περεταίρω εξετάσεις, τις οποίες θα κάνει αύριο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

 

Όπως είναι λογικό, η μητέρα δεν μπορεί να αφήσει το βρέφος και να τρέξει για την κατάθεση για την οποία εκλήθη, για αυτό και ο κ.Τζιμούρτος επικοινώνησε με την αστυνομική διεύθυνση, εξηγώντας την κατάσταση και λέγοντας στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα θα πάει κάποια άλλη μέρα να καταθέσει -αφού ξεπεραστούν τα προβλήματα υγείας του παιδιού. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των προσαχθέντων τις προηγούμενες ημέρες, ήταν και ο σύζυγος της μητέρας.

 

 

 

 

 

Πηγή: thesstoday.gr

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ