Απέκλεισαν τον Τζαβάρα σε τηλεοπτικό στούντιο

Απέκλεισαν τον Τζαβάρα σε τηλεοπτικό στούντιο

Σπουδαστές του ΤΕΙ Πύργου εγκλώβισαν τον αναπληρωτή Υπουργό ΠΑΙΘΠΑ κ. Κώστα Τζαβάρα στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΟΡΤ στον Πύργο. Η ομάδα των σπουδαστών ζήτησε να μιλήσει με τον κ. Τζαβάρα και αντιπροσωπεία τους μπήκε στο κτίριο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατά τις 21.15 που ο κ. Τζαβάρας μιλούσε ζωντανά στις ειδήσεις του καναλιού, πολύ σύντομα περίπου 100 νέοι συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο των στούντιο της ΟΡΤ και τον απέκλεισαν, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας να συναντηθεί αντιπροσωπεία τους μαζί του.

Στη συνέχεια κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη από τον Πύργο και την Αμαλιάδα και προς στιγμήν απειλήθηκαν επεισόδια με τους σπουδαστές.

Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο υπουργός δέχθηκε να μιλήσει με αντιπροσωπεία των φοιτητών και για αρκετή ώρα παρέμειναν στα γραφεία του καναλιού, συζητώντας το επίμαχο θέμα του ΤΕΙ Πύργου.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης στο χώρο έξω από το στούντιο της ΟΡΤ έφτασαν να στηρίξουν τον αγώνα των σπουδαστών αλλά και να διατρανώσουν και τα δικά τους αιτήματα, και εκπρόσωποι των εργολάβων δακοκτονίας οι οποίοι όπως δήλωσαν, πάλι έλαβαν δεσμεύσεις για την πληρωμή τους και για άλλη μια φορά δεν τηρήθηκαν.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ύστερα από νέα συζήτηση των σπουδαστών με την Αστυνομία, καθώς και με τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού και άλλων παραγόντων, τελικά αποχωρούν οι συγκεντρωμένοι από το χώρο, και έτσι έληξε ο αποκλεισμός του κ. Τζαβάρα ο οποίος αποχώρησε συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

ΠΗΓΗ:iliaoikonomia.gr/patrisnews.com/ilialive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ