Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τις Σκουριές

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τις Σκουριές

 

Θετική είναι από τους εκπροσώπους των κατοίκων της Ιερισσού η αποτίμηση της σύσκεψης που ολοκληρώθηκε, πριν από λίγα λεπτά, στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοικτή “γραμμή επικοινωνίας” ανάμεσα στην εισαγγελία, τους κατοίκους και την αστυνομία ώστε να αποφευχθούν, στο μέλλον, ανάλογα επεισόδια με όσα συνέβησαν, χθες, στη Χαλκιδική.

Στόχος όλων, άλλωστε, όπως επισημάνθηκε, είναι η αποκλιμάκωση της έντασης. Παράλληλα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Παναγής Γιαννάκης εγγυήθηκε ότι θα επιβλέπει για την τήρηση της νομιμότητας, την εφαρμογή των νόμων και την τήρηση του συντάγματος.

Η σύσκεψη, παρά το γεγονός ότι στην αρχή διέρρευσαν φήμες για ματαίωσή της, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών Θεσσαλονίκης Παναγή Γιαννάκη, σε μία προσπάθεια εκτόνωσης της πολεμικής ατμόσφαιρας που επικρατεί στην περιοχή, μετά και τα χθεσινά επεισόδια.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι των κατοίκων και των νομικών τους συμβούλων, ο αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βάιος Χόνδρος, εκ μέρους της αστυνομίας καθώς και νομικός εκπρόσωπος της εταιρίας χρυσού ο οποίος, ωστόσο, δεν είπε το παραμικρό σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

 

 

 

Πηγή:thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ