Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από ΔΟΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από ΔΟΥ

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Ε΄ΔΟΥ, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, πραγματοποίησαν πολίτες της Θεσσαλονίκης, κατά των σχεδιαζόμενων μέτρων που προωθούνται και μέσω των εφοριών θα αποστέλλονται εντολές κατασχέσεων σε νοικοκυριά που δεν έχουν τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος.

Επιτροπή περίπου 50 πολιτών της πόλης που συγκεντρώθηκαν έξω από τη μεγαλύτερη εφορία της Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με την έφορο της Ε΄ ΔΟΥ Μαρία Κωλάτου και αφού κατέθεσαν τα αιτήματά τους ενημερώθηκαν από την ίδια ότι οι εργαζόμενοι στις εφορίες προσπαθούν στο πλαίσιο του νόμιμου να βοηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τους οφειλέτες, αντιλαμβανόμενοι την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει, ιδίως εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

Μεταξύ άλλων, η έφορος τους εξήγησε ότι ακόμα δεν έχουν φθάσει στις ΔΟΥ οι οδηγίες σχετικά με τις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης.

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Μίτση Χατζηγιαννάκη, μέλος της επιτροπής των κατοίκων του κέντρου Θεσσαλονίκης, η ίδια, άνεργη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχει δαπανήσει όλες τις οικονομίες που είχε, αποκλειστικά και μόνο για να πληρώνει λογαριασμούς, “χαράτσια” και φόρους”.

Εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, εκπρόσωποι των επιτροπών κατοίκων του κέντρου Θεσσαλονίκης, θα αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

 

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή φωτό: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ