Oκτώ κρατούμενοι κάνουν κουμάντο στις φυλακές

Oκτώ κρατούμενοι κάνουν κουμάντο στις φυλακές

Οκτώ μεγαλοκρατούμενοι κάνουν κουμάντο στις μεγαλύτερες φυλακές της χώρας. Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, πρόκειται για τρεις Ελληνες, τρεις Ρωσοπόντιους και δύο Αλβανούς, οι οποίοι φαίνεται να έχουν συνεργασία τους τελευταίους μήνες.

Οι φυλακές που έχουν άμεση ή έμμεση επιρροή αυτοί οι οκτώ, είναι σε Κορυδαλλό, Λάρισα, Δομοκό, Τρίκαλα, Διαβατά, Γρεβενά και Μαλανδρίνο.

Καταφέρνουν να περνούν καλά όχι μόνο αυτοί και οι συνεργάτες τους, αλλά και να κάνουν “μπίζνες” από τα κελιά τους με τις πλάτες υπαλλήλων. Ακόμη και να δίνουν εντολή για απόδραση, όπως εκείνη που εκτυλίχθηκε στις φυλακές Τρικάλων την περασμένη Κυριακή.

Και για να γίνουν όλα αυτά, υπάρχει και η “καβάτζα”, τα 30 εκατ. ευρώ που λείπουν από τα λύτρα τα οποία εισέπραξε η συμμορία που απήγαγε τον εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλο.

Ο συνδυασμός αυτός φέρνει μεγάλες δουλειές μέσα στις φυλακές που πλήττονται και αυτές από την κρίση. Οι αστυνομικές αρχές, πάντως, επιμένουν ότι πολλά από τα χαμένα λύτρα έχουν ξεπλυθεί μέσα από λογαριασμούς επωνύμων. Από αυτά μόνο ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ εντοπίστηκε στη Θήβα.

 

Πηγή: Το Βήμα της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ