Πυροβόλησαν με καραμπίνες αστυνομικό τμήμα

Πυροβόλησαν με καραμπίνες αστυνομικό τμήμα 

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αστυνομικών Αρχών Ρόδου, για τον εντοπισμό των δραστών που το πρωί της 27ης Φεβρουαρίου έβαλλαν με κυνηγετικά όπλα, στο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και σε ένα περιπολικό όχημα.

Το περιπολικό, που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο του Αστυνομικού Τμήματος, φέρει διαμπερές ίχνος στο σημείο του πορτμπαγκάζ και παρόμοιο ίχνος φέρει εξωτερικός τοίχος του Αστυνομικού Τμήματος, ενώ βρέθηκαν τρεις βολίδες κυνηγητικού όπλου, η μία μέσα στο πορτμπαγκάζ του περιπολικού και οι άλλες δύο στο έδαφος, πλησίον του τοίχου.

Ακολούθησε έρευνα στην γύρω περιοχή, όπου σε απόσταση 100 μέτρων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγητικό όπλο (καραμπίνα), επιμελώς κρυμμένο σε υπαίθριο χώρο, ένα κυνηγετικό όπλο ( flobert ), κρυμμένο μέσα σε πρόχειρη κατασκευή – παράπηγμα, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Στα κυνηγητικά όπλα διαπιστώθηκε απόσβεση των αναγνωριστικών τους αριθμών. Όλα τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ