• Βροχές και καταιγίδες

  6:02 πμ, Τετάρτη 27 Φεβ 2013 6:02 πμ, Τετάρτη 27 Φεβ 2013

  Βροχές και καταιγίδες

  Βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και στο Αιγαίο με εντονότερα φαινόμενα στα βόρεια, και άστατο καιρό στην υπόλοιπη χώρα με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και τις πρωινές ώρες σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με ελαφρώς χαμηλότερο υψόμετρο.

  Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα να φτάνουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.

  Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια κυρίως θαλάσσια τμήματα σχεδόν θυελλώδεις, ενώ από τις απογευματινές ώρες στο Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς σχεδόν θυελλώδεις.

  Νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές κατά τόπους, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι το απόγευμα στο Σαρωνικό σε σχεδόν θυελλώδεις.

  Άστατο καιρό με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

  Πηγή: meteo.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα