Στους δρόμους σήμερα το Ηράκλειο

Στους δρόμους σήμερα το Ηράκλειο

Στους δρόμους του Ηρακλείου βρίσκονται σήμερα εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και συνταξιούχοι, άνθρωποι όλων των τάξεων και των επαγγελματικών κλάδων στο πλαίσιο της πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας στέλνοντας δυναμικό μήνυμα αντίδρασης απέναντι στις επιταγές της τριμερούς κυβέρνησης και στα αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν την κοινωνία στην εξαθλίωση. 

Παραδοσιακά πραγματοποιούνται δυο συγκεντρώσεις στο Ηράκλειο. Μια με σημείο αναφοράς το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και μια δεύτερη του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ελευθερίας. Ήδη μέλη του ΠΑΜΕ έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία αναρτώντας πανώ με συνθήματα στην είσοδο της Περιφέρειας Κρήτης. 

Την ίδια στιγμή σε γενικό ξεσηκωμό καλει το Εργατικό Κέντρο τους Ηρακλειώτες εργαζόμενους με σύνθημα να σταματήσει η πολιτική της εξαθλίωσης και της φτώχειας.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 10 το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ακροβολιστεί σε κεντρικά σημεία της πόλης περιφρουρώντας τις κινητοποιήσεις.

Πηγή: prismanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ