Τους έπιασαν οι κάμερες

Τους έπιασαν οι κάμερες

Ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα που είχε προμηθευτεί ο πρώην δήμος Ζαρού προκειμένου να προλαβαίνει τις φωτιές έβαλαν κάποιοι στο στόχαστρο προκαλώντας προβληματισμό και ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί παρά το γεγονός ότι το όχημα είχε κλαπεί από το περασμένο Σάββατο από το χώρο στάθμευσης του οχήματος, στο πρώην δημαρχείο Ζαρού.

Το πυροσβεστικό όχημα, που το χρησιμοποιούσε ο δήμος Φαιστού σε φωτιές πριν φτάσουν τα μεγάλα πυροσβεστικά οχήματα, εξαφανίστηκε από τη μάντρα το Σάββατο αλλά η κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα όταν βρέθηκε καμένο το όχημα στα 8 χιλιόμετρα, στο δρόμο Γάζι – Κρουσώνας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως ο δήμος Φαιστού ενώ τώρα γίνονται προσπάθειες να εξιχνιαστεί η κλοπή του οχήματος.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της πολύτιμα στοιχεία αφού στο χώρο υπήρχε κάμερα και παρά τις προσπάθειες των δραστών να καταστρέψουν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου. Οι τρεις στον αριθμό δράστες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έκαναν ζημιές στο χώρο σε μία προσπάθεια να καταστρέψουν τις κάμερες, ωστόσο μία από αυτές τους διέφυγε.

Πηγή: prismanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ