Νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες

Νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες

Γενική πρόγνωση καιρού για σήμερα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Μακεδονία, το Ιόνιο, τη Δυτική Ελλάδα και τη Βόρεια Θεσσαλία, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα σταδιακά στη Δυτική Ελλάδα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Στο Αιγαίο και στην Ανατολική Στερεά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Πελάγη

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Θεσσαλονίκη

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

ΠΗΓΗ:meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ