Απάντηση του Δ.Βύρωνα στο enikos.gr

Απάντηση του Δ.Βύρωνα στο enikos.gr

 

 

Απάντηση στο δημοσίευμα του enikos.gr, “Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο δήμο Βύρωνα” που έγινε μετά από καταγγελία της Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Παρέμβασης Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, έστειλε ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου, Φίλιππος Καρατζάς.

 

Διαβάστε την απάντηση του κ. Καρατζά στο enikos.gr:

 

«Επιτέλους κάποιοι ας σταματήσουν να κάνουν μικροπολιτική!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η μη έγκαιρη καταβολή μισθών στους 11 υπαλλήλους ορισμένου χρόνου του ΝΠΔΔ «ΔΠΣ Δ. Βύρωνα» οφείλεται στους εξής λόγους:

 

• Κάποιοι από τους εν λόγω υπάλληλους καθυστέρησαν σχεδόν ένα μήνα να προσκομίσουν στην Υπηρεσία μας στοιχεία απαραίτητα για τη διεκπεραίωση της πληρωμής τους (ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, αρ. λογαριασμού ALPHA BANK κλπ) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής για κανέναν από αυτούς.

 

• Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την υπογραφή σύμβασης των ΝΠΔΔ με το ΕΣΠΑ και συνεπώς δεν ήταν δυνατή η έγκριση πληρωμής υπαλλήλων ορισμένου χρόνου μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ μέχρι και το πρώτο 10ήμερο Ιανουαρίου 2013.  Η πρώτη πληρωμή αυτών των υπαλλήλων έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

 

• Αποστολή εκ νέου, του εντάλματος πληρωμής Δεκεμβρίου 2012 των υπαλλήλων ορισμένου χρόνου μέσω ΕΣΠΑ για έλεγχο στην Επίτροπο λόγω παραίτησης κάποιου εξ αυτών και πρόσληψη επόμενου επιτυχόντα από τον πίνακα κατάταξης.

 

• Η διαδικασία ελέγχου ενταλμάτων πληρωμής νεοπροσληφθέντων από την Επίτροπο απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο από άλλα εντάλματα καθώς γίνεται και έλεγχος όλων των δικαιολογητικών των υπαλλήλων αυτών.  Παράλληλα σε αρκετές περιπτώσεις των εν λόγω υπαλλήλων ζητήθηκαν συμπληρωματικά δικαιολογητικά και στοιχεία.

 

 

Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν δύο εντάλματα πληρωμής τα οποία βρίσκονται στην Επίτροπο για έλεγχο από τις 21/01/2013 και από τις 05/02/2013 αντίστοιχα.

 

Επιτέλους κάποιοι ας σταματήσουν να κάνουν μικροπολιτική και να δημιουργούν εντυπώσεις για μικροπαραταξιακούς λόγους, ενώ γνωρίζουν την πραγματικότητα. Πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι διαφωνούσαν και μας κατήγγειλαν για τις συγκεκριμένες προσλήψεις μέσω του ΕΣΠΑ! Ο λαϊκισμός τελικά για κάποιους εργατοπατέρες και αιώνιους συνδικαλιστές αποτελεί τρόπο ζωής.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Φίλιππος Καρατζάς»

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ