ΠΟΕ-ΟΤΑ: “Ο Βρούτσης αρνείται να μας δει”

ΠΟΕ-ΟΤΑ: “Ο Βρούτσης αρνείται να μας δει”

 

 

«Παρά τα επανειλημμένες προσπάθειες που έχουν γίνει από το Προεδρείο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Γιάννης Βρούτσης αρνείται προκλητικά και επιδεικτικά το διάλογο» αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε σχετικό δελτίο Τύπου τους, μέσω του οποίου καταγγέλλουν ότι ο υπουργός αρνείται μα τους συναντήσει.

 

«Οι συνεργάτες του βρίσκουν αστείες και γελοίες προφάσεις για να αποφύγουν τη συνάντηση με τους εκπροσώπους χιλιάδων εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προφανώς κατ’ εντολή του κ. Υπουργού, ενώ ο ίδιος είναι τόσο… απασχολημένος που ούτε στο τηλέφωνο δεν μπορεί να απαντήσει. Αυτή είναι η ευαισθησία του κ. Γιάννη Βρούτση για τα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Πρόνοιας των εργαζομένων και της κοινωνίας γενικότερα;

 

Καλούμε τον κ. Γιάννη Βρούτση να κατέβει από το… άλογό του και να μας κάνει την τιμή να μας συναντήσει για τα θέματα που κατά καιρούς με έγγραφα τον έχουμε ενημερώσει (κατάργηση του Ο.Π.Α.Δ. με την ένταξή του στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ένταξη του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης κ.α.) χωρίς ωστόσο να έχουμε λάβει καμία απάντηση.

 

Επειδή ο ίδιος ισχυρίζεται ότι «η πόρτα του γραφείου του είναι ανοιχτή», καλό είναι να το αποδείξει και εμπράκτως. Διαφορετικά, θα κατηγορηθεί πώς εμφανίζεται «ανοιχτός» στο διάλογο μόνο μετά από μία επεισοδιακή κατάληψη-επίσκεψη στο γραφείο του.

 

Αναμένουμε κ. Υπουργέ να καθορίσετε ΑΜΕΣΑ την ημερομηνία συνάντησης. Να γνωρίζετε όμως ότι έχουμε ήδη περιμένει αρκετά.»

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ