Είδε την μητέρα του σε “ροζ” βίντεο

Είδε την μητέρα του σε “ροζ” βίντεο

Αναζητούσε καυτά βίντεο στο διαδίκτυο με σέξι καλλονές να επιδίδονται σε ερωτικές περιπέτειες κι έπεσε πάνω σε γνωστή φυσιογνωμία.

Ο λόγος για έναν νεαρό από την Κύπρο, ο οποίος ενώ σέρφαρε σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, σοκαρίστηκε όταν εντόπισε ερωτικές σκηνές στις οποίες πρωταγωνίστρια ήταν η 45χρονη μητέρα του.

Η είδηση έχει κάνει τον γύρο νησιού και αποτελεί το “talk of the day” για τους κατοίκους του. Στο επίμαχο βίντεο η διαζευγμένη γυναίκα από τη Λεμεσό, με το καλοδιατηρημένο σώμα, πόζαρε γυμνή δίπλα στο σύντροφό της.

Οι ερωτικές σκηνές αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο παρά τη θέλησή της, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη έπεσε θύμα επιτήδειων που παρενοχλούν διαδικτυακά τα θύματά τους αφού έχουν απολαύσει μαζί τους μια online ερωτική εμπειρία.

Ο νεαρός παρακολουθώντας τις σκηνές δεν πίστευε στα μάτια του, αφού δεν περίμενε ποτέ ότι η μητέρα του θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Μόλις τελείωσε το βίντεο, ο γιος τηλεφώνησε αμέσως στη μητέρα του, εξυβρίζοντας τη για όλα όσα είχε δει στην ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Την επόμενη μέρα μάλιστα την επισκέφτηκε εκνευρισμένος στο σπίτι της, ενώ, όπως αναφέρουν πηγές, ο νεαρός δεν άντεξε και την χτύπησε.

Πηγή: Εspresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ