Νέο μπλόκο στην εθνική οδό Λάρισας-Βόλου

Νέο μπλόκο στην εθνική οδό Λάρισας-Βόλου

 

 

Ένα ακόμη «μπλόκο» στήθηκε σήμερα, για λίγο, στην παλιά εθνική οδό Λάρισας- Βόλου από διαμαρτυρόμενους κατοίκους του Δήμου Κιλελέρ.

Συγκεκριμένα δεκάδες κάτοικοι του Δήμου υπό τον δήμαρχο Ρίζο Κομήτσα, απέκλεισαν μετά τις 12 το μεσημέρι το οδόστρωμα, για ένα δεκάλεπτο περίπου, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση της οδού και για την αδιαφορία, όπως δήλωναν χαρακτηριστικά, του κράτους να προχωρήσει σε έργα και μέτρα για την ασφάλεια του δρόμου.

 

Ο αποκλεισμός, είχε συμβολικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στη διασταύρωση Πλατυκάμπου – Χάλκης, με αφορμή πρόσφατα πολύνεκρα δυστυχήματα στην ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου και στην Επαρχιακή οδό Λάρισας-Φαρσάλων που κόστισαν τη ζωή σε 9 ανθρώπους.

 

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν από την πολιτεία να ανταποκριθεί στον χρονίζον αίτημα των κατοίκων της περιοχής για την βελτίωση της κυκλοφοριακής υποδομής των δύο δρόμων και για την αντιμετώπιση της τεράστιας κίνησης βαρέων οχημάτων που δέχονται καθημερινά. Ζητούν δε να δρομολογηθούν άμεσα παρεμβάσεις για βελτίωση της κυκλοφοριακής υποδομής των δρόμων ώστε να πάψουν να αποτελούν αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ