Αναίσθητοι ληστές…

Αναίσθητοι ληστές… 

 

 Με 3.000 ευρώ επικηρύχθηκαν δύο ληστές, που δεν δίστασαν να ληστέψουν μέσα στο σπίτι τους μια 60χρονη μητέρα με το ανάπηρο παιδί της, από συγγενή των θυμάτων.

Η ληστεία έγινε στις 3 χθες τα ξημερώματα στο σπίτι της 60χρονης που βρίσκεται μέσα στον οικισμό του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι Χανίων.

Οι δύο αδίστακτοι ληστές μπήκαν μέσα στο σπίτι από ένα παράθυρο, ξύπνησαν την 60χρονη και τον 35χρονο γιό της και με φωνές και απειλές και τους ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα.

Όπως δήλωσε, ο συγγενής των θυμάτων, πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους που συντηρούνται από την κοινωνική πρόνοια ενώ ο 35χρονος γιός πάσχει από νοητική υστέρηση.

Τελικά οι δύο ληστές πήραν ένα 50ευρω που βρήκαν, τις αστυνομικές τους ταυτότητες και τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ μάζεψαν όλα τα ρούχα της μητέρας και του παιδιού της, τα τύλιξαν σε μια κουβέρτα και έφυγαν.

Μαζί τους πήραν και τα κλειδιά του σπιτιού, και κλείδωσαν μέσα τα θύματά τους. Η 60χρονη και το παιδί της, τρομοκρατημένοι , έμειναν μέσα μέχρι που ξημέρωσε.

Το πρωί η μητέρα βγήκε από ένα παράθυρο, βρήκε τα κλειδιά πεταμένα έξω, άνοιξε την πόρτα και στην συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο συγγενής τους – αγανακτισμένος από την κατάσταση που επικρατεί – προσφέρει 3.000 ευρώ σε όποιον μπορεί να δώσει αξιόπιστες πληροφορίες για τον εντοπισμό των ληστών.

 

 

 

 

Πηγή: flashnews.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ