Σέρρες:Εντείνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

 Σέρρες:Εντείνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

 

Την απόφαση να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους πήραν οι Σερραίοι αγρότες, μετά το πέρας της ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με βασικό θέμα τα αιτήματα των αγροτών και τις κινητοποιήσεις.

Οι αγρότες αναμένονται να συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους τη Δευτέρα, το μεσημέρι, στη κομβική διασταύρωση του Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης και Σερρών – Προμαχώνα, χωρίς να κλείσουν όμως τους δρόμους.

«Οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού που βρίσκονται όλες αυτές τις ημέρες με τα τρακτέρ τους σε κεντρικές πλατείες των χωριών και σε κομβικά οδικά σημεία των νομού, θα ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί με στόχο να φτάσουν στη διασταύρωση του Λευκώνα, αναμένοντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο Πρόεδρος του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Αλιστράτης, Γιώργος Κασάπογλου.

Την ίδια ώρα μικρή δύναμη των τρακτέρ από το δήμο Βισαλτίας, προτίθεται να παραμείνει στον κόμβο των Κερδυλλίων επί της εθνικής οδού Σερρών – Καβάλας.

 

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ