Μετά τα μεσάνυχτα η απόφαση

Μετά τα μεσάνυχτα η απόφαση

Η ψηφοφορία των εργαζομένων στα λεωφορεία προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων είναι σε εξέλιξη με το αποτέλεσμα να αναμένεται μετά τα μεσάνυχτα.

Πάνω από 4000 οδηγοί καλούνται να επιλέξουν τελικά ανάμεσα σε πέντε προτάσεις:

Η πρώτη, την συνέχιση της απεργίας και νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων την Παρασκευή προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Η δεύτερη την αναστολή της απεργίας, κανονική λειτουργία των λεωφορείων αύριο και απεργία την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου. Η πρόταση αυτή τάσσεται υπέρ του διαλόγου, που έχει προταθεί από την πλευρά της Διοίκησης της ΟΣΥ και από τα αποτελέσματα του διαλόγου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους με νέα γενική συνέλευση, στις 14 Φεβρουαρίου.

Η τρίτη πρόταση να βγουν αύριο στους δρόμους τα λεωφορεία και να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου. Επίσης, να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου.

Η τέταρτη πρόταση 24ωρη απεργία την Πέμπτη και την ίδια ημέρα Γενική Συνέλευση και

Η πέμπτη πρόταση αναστολή των κινητοποιήσεων και διάλογος με την ΟΣΥ.

Σύμφωνα, πάντως, με εκτιμήσεις συνδικαλιστών, τα λεωφορεία αναμένεται να κυκλοφορήσουν κανονικά αύριο στους δρόμους. Σε ότι αφορά την ομαλότητα των δρομολογίων, αυτή, όπως μας είπαν τεχνικοί και οδηγοί, θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ