Βίντεο-Φωτιά σε σπίτι στη Μυτιλήνη

Βίντεο-Φωτιά σε σπίτι στη Μυτιλήνη

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 19;20 ,σε διώροφη μονοκατοικία επί της Πατριάρχου Βαλλιάδη 4 στην περιοχή του Λαζαρέτου Μυτιλήνης ιδιοκτησίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύο αστυνομικά οχήματα. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 20:30. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από την σκέπη της οικίας και αμέσως επεκτάθηκε στο ένα δωμάτιο. Είναι πιθανόν η φωτιά να προήρθε από ξυλόσομπα. Ευτυχώς όμως η οικία δεν καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Όπως δήλωσε η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια, μπαίνοντας μέσα στην κρεβατοκάμαρα της αντίκρισε πυκνούς καπνούς και αμέσως έβαλε τις φωνές την άκουσαν γείτονες από τα διπλανά σπίτια και κάλεσαν την Πυροσβεστική. Να σημειωθεί ότι το σπίτι έχει ξαναπιάσει φωτιά στην κουζίνα.

Η ηλικιωμένη κινδύνεψε καθώς δεν μπορούσε να αντιδράσει και εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι, μετά όμως από την άμεση παρέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής αλλά και του ΕΚΑΒ η ηλικιωμένη απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης.

 

 

Πηγή:lesvospost.com

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ