Στον ανακριτή αστυνομικοί της ΔΙΑΣ

Στον ανακριτή αστυνομικοί της ΔΙΑΣ

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου Κρήτης αναμένεται να βρεθούν σήμερα το πρωί οι δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που συνελήφθησαν για την μοιραία καταδίωξη που κόστισε στον βαρύ τραυματισμό δυο εφήβων το βράδυ της Τετάρτης στην παραλιακή λεωφόρο.

Οι δυο αστυνομικοί,προσήχθησαν χθες στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εις βάρος τους ποινική δίωξη για μη σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη σε βαθμό πλημμελήματος.  

Στο μεταξύ, ένα δύσκολο 24ωρο πέρασαν οι οικογένειες των δυο νεαρών που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Οι ώρες που περνούν, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας τους με το  αισιόδοξο στοιχείο να είναι ότι για την ώρα είναι αιμοδυναμικά σταθεροί.

Το ατύχημα συνέβη όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δυο νεαροί, ηλικίας 16 και 19 ετών, ξέφυγε της πορείας της κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι νεαροί αρνήθηκαν να σταματήσουν σε τυπικό έλεγχο των Αρχών καθώς η μηχανή τους δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας. Ακολούθησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης οπότε και συνέβη το τροχαίο.

Πηγή: prismanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ