Απολογείται σήμερα η 44χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία με ψαλίδι του 56χρονου Γάλλου – ΒΙΝΤΕΟ

Απολογείται σήμερα στις 12:00 η 44χρονη σύντροφος του Γάλλου τουρίστα που άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο τους σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο άσκησε ο εισαγγελέας χθες σε βάρος της 44χρονης Γαλλομαροκινής, η οποία φέρεται να σκότωσε τον 56χρονο σύντροφό της με ένα ψαλίδι, αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στην περιοχή του Τσούτσουρα.

Η 44χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε χθες, λίγο μετά τις 11 το πρωί, στα Δικαστήρια Ηρακλείου, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα. Η φερόμενη δολοφόνος φαίνεται πάντως ότι δεν περίμενε επουδενί ότι θα συναντούσε μπροστά της το πλήθος των δημοσιογράφων, των φωτογράφων και των οπερατέρ που ανέμεναν την άφιξή της.

Εμφανώς θορυβημένη από τις κάμερες και τα φλας, η 44χρονη δίστασε αρχικά να εξέλθει του αστυνομικού οχήματος, το οποίο τη μετέφερε χθες στα Δικαστήρια Ηρακλείου από την πλευρά της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη.

Τελικά, η Γαλλομαροκινή γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο με τη συνοδεία γυναίκας αστυνομικού και οδηγήθηκε τάχιστα στο γραφείο του εισαγγελέα.

Αξίζει να τονιστεί ότι η 44χρονη δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης. Όπως προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, οι Αρχές επρόκειτο να της διορίσουν αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης, που θα προέρχεται από τη σχετική λίστα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Ο εισαγγελέας άσκησε τελικά σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο. Κατόπιν, την παρέπεμψε ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη που της αποδίδεται.

Πηγή: neakriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ