To Mαρούσι φόρεσε τα γιορτινά του

To Mαρούσι φόρεσε τα γιορτινά του

Μέσα σε ζεστή και χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, με το Γιώργο Τσαλίκη να ανεβάζει με τα τραγούδια του το κέφι και την εορταστική διάθεση, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου και πλήθος παρευρισκόμενων μικρών και μεγάλων άνοιξαν την  αυλαία  των εορταστικών εκδηλώσεων της πιο χαρούμενης εποχής του χρόνου στην πόλη του Αμαρουσίου.

Με τη Φιλαρμονική του Δήμου να πλημμυρίζει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες την πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού, άναψε το πιο λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγιναν τα εγκαίνια του Χωριού του Αϊ Βασίλη με τα φουσκωτά παιχνίδια, τα σπιτάκια, το καρουζελ, το τρενάκι, το παγοδρόμιο, αλλά και τη μικρή Χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά τα ζαχαρωτά,τα παραδοσιακά εδέσματα και τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.      

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, απηύθυνε πρόσκληση σε όλους να συμμετέχουν στη Χριστουγεννιάτικη υπαίθρια γιορτή, νοιώθοντας την ομορφιά και τη θαλπωρή των εορτών των Χριστουγέννων.     

«Και φέτος χάρη στις χορηγίες που εξασφαλίσαμε, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει ο Δήμος, δημιουργήσαμε ένα όμορφο εορταστικό σκηνικό.  Θέλουμε όλη η πόλη να πλημμυρίσει από εορταστική διάθεση. Θέλουμε όλοι να αφήσουν στην άκρη τα άγχη και τα προβλήματα που φέτος δυστυχώς για πολλούς συνανθρώπους μας και νοικοκυριά της πόλης μας ήταν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, και θέλουμε να έλθουν να γιορτάσουμε μαζί.Ας φωτίσουμε λοιπόν την πόλη μας ας ανοίξουμε τις πύλες του αγιοβασιλιάτικου χωριού. Ας στείλουμε στις καρδιές όλων το μήνυμα της ελπίδας για το νέο έτος” σημείωσε ο Γιώργος Πατούλης εγκαινιάζοντας τη φετινή εορταστική περίοδο.                            

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου από 14/12/2012 έως 01/01/ 2013 έχει ως εξής: 11.30-14.30 και 17.30-21.00          

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ