30 παιδικοί σταθμοί χωρίς φαγητό

30 παιδικοί σταθμοί χωρίς φαγητό

 

Αντιπαράθεση, μέσω επικριτικών δηλώσεων, προκλήθηκε σήμερα μεταξύ του Γιώργου Καμίνη και εκπροσώπων εργαζομένων του Συλλόγου Εργαζομένων στον δήμο Αθηναίων (ΣΕΔΑ) και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή τη μη παροχή γεύματος σε 30 από τους 80 βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου και της μη λειτουργίας του καθημερινού προγράμματος έκτακτης βοήθειας 200 γευμάτων σε μαθητές σχολείων, λόγω της απεργίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Καμίνης, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, επέκρινε την απεργία στα μαγειρεία, σημειώνοντας πως εντέλει «οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς, που εργάζονταν, φρόντισαν και πέτυχαν ώστε στους 30 βρεφονηπιακούς σταθμούς να διανεμηθεί πρόχειρο γεύμα και να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα μαθημάτων με την άμεση κάλυψη των κενών».

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος του ΣΕΔΑ, Β. Πολυμελόπουλος, και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος, ανταπέδωσαν τους επικριτικούς χαρακτηρισμούς προς τον δήμαρχο, κατά τη διάρκεια της σημερινής πορείας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ