Μπουτάρης: “Σταματήστε την κατάληψη”

Μπουτάρης: “Σταματήστε την κατάληψη”

Έκκληση στους εργαζόμενους να σταματήσουν την κατάληψη στο νέο δημαρχιακό μέγαρο, καθώς δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών, απηύθυνε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την κατάληψη του κτιρίου εδώ και τρεις εβδομάδες ο Γιάννης Μπουτάρης είπε: “Έχει διαλυθεί ο δήμος και ο κόσμος διαμαρτύρεται γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Πενήντα άτομα εμποδίζουν την είσοδο σε αυτούς που θέλουν να εργαστούν. Την επόμενη Δευτέρα και Πέμπτη έχουμε δύο σημαντικά δημοτικά συμβούλια. Τα θέματα τρέχουν και πρέπει να γίνουν κανονικά”.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί η παρέμβαση του εισαγγελέα για να λήξει η κατάληψη, ο δήμαρχος απάντησε: “Θα εξετάσουμε όλους τους νόμιμους τρόπους για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος. Αν αυτό περιλαμβάνει να είναι ο εισαγγελέας, ας είναι”.

Εξάλλου, για μία ακόμη φορά ανέφερε πως οι ημέρες των καταλήψεων δεν θα πληρωθούν, ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, από την πλευρά του πρόσθεσε ότι εάν δεν γίνουν τα προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα δημοτικά συμβούλια, δεν θα μπορέσουν οι εργαζόμενοι να λάβουν το μισθό του Δεκεμβρίου.

Πηγή: AΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ