Ξάνθη-καταθέτουν ήδη πινακίδες

Ξάνθη-καταθέτουν ήδη πινακίδες

Έναν μήνα νωρίτερα από πέρσι ξεκίνησε η κατάθεση πινακίδων των οχημάτων στην Ξάνθη, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του τμήματος αυτοκινήτων της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης κ. Βέρτης.

“Ήδη έχουμε 668 ακινησίες οχημάτων, κάτι που δεν υπήρχε πέρσι, μιας και η κατάθεση των πινακίδων συνήθως ξεκινούσε μετά τις 20 Δεκεμβρίου. Φέτος όμως ήδη έχουμε σημειώνεται ρεκόρ κατάθεσης” αναφέρει ο κ. Βέρτης, εξηγώντας ότι “η κατάθεση δεν αφορά μόνο οχήματα μεγάλου κυβισμού, αλλά και μικρού και μεσαίου, ενώ καταθέτουν πινακίδες ακόμη και σε δίκυκλα οχήματα, καθώς οι οδηγοί αδυνατούν να αποπληρώσουν τα τέλη”.

Τα ιδιαιτέρως αυξημένα τέλη κυκλοφορίας και το υψηλό κόστος συντήρησης των οχημάτων, σε συνδυασμό με την εκτίναξη τις τιμής της βενζίνης αποτελούν αποθαρρυντικούς παράγοντες για τους ιδιοκτήτες οχημάτων στο να προμηθευτούν εκ νέου τέλη κυκλοφορίας και να διατηρήσουν εν κινήσει τα οχήματά τους. Εάν στα παραπάνω προσθέσει κανείς και την τσουχτερή φορολογία των οχημάτων εξηγείται πλήρως η απόφαση δεκάδων ιδιοκτητών για κατάθεση των πινακίδων των οχημάτων τους

Πηγή: thrakitoday.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ