Αυτοί βοήθησαν στην απόδραση

Αυτοί βοήθησαν στην απόδραση

Εξαρθρώθηκε οργανωμένη εγκληματική ομάδα, που φαίνεται να εμπλέκεται σε απόδραση 40χρονου Αλβανού, κρατουμένου των  φυλακών Ναυπλίου, στις 20 Αυγούστου, από το νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου είχε μεταφερθεί για ιατρικές εξετάσεις.

Τέσσερα μέλη προσήχθησαν σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αργολίδα, Χανιά και Αττική.  Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ελευθέρωσης φυλακισμένου με πρόθεση, απόδρασης κρατουμένου, διακεκριμένης κλοπής, εμπρησμού και παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.   

Θυμίζουμε ότι το πρωί της 20 Αυγούστου, κατά την επιβίβαση του 40χρονου Αλβανού κρατουμένου στο όχημα συνοδείας, με προορισμό τις φυλακές, από το νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου είχε μεταφερθεί για λόγους υγείας, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, με την απειλή όπλων και αφού πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα, απέσπασαν τον κρατούμενο από τους άντρες της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών.

Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, που είχαν κλέψει στις 25 του περασμένου Φεβρουαρίου από την Αθήνα και το οποίο βρέθηκε καμένο στις 23 Αυγούστου στα Ιωάννινα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ