«Κάνουμε παρέα με την βρωμιά»

«Κάνουμε παρέα με την βρωμιά»

Φοιτήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή που έστειλε στο enikos.gr , διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί στην σχολή της εξαιτίας της μη αποκομιδής των σκουπιδιών.

 

 

«Καλησπέρα σας.

Είμαι φοιτήτρια της πολυτεχνικής σχολής του ΑΠΘ. Το πρόγραμμα σπουδών μου απαιτεί να είμαι καθημερινά στη σχολή 7-8 ώρες. Όμως αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Η κατάσταση με τα σκουπίδια είναι απαράδεκτη. Ευτυχώς, στο τμήμα μου αυτή την εβδομάδα βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα με πρωτοβουλία κάποιων συμφοιτητών μου. Αλλά και πάλι αυτό δεν είναι λύση. Οι οσμές είναι ακόμα εκεί. Στους υπόλοιπους διαδρόμους της πολυτεχνικής σχολής τα πράγματα είναι ανάλογα.

Να μην αναφερθώ στην κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου που με το που την περνάς αυτόματα κλείνεις την μύτη σου και μετράς τα δευτερόλεπτα μέχρι να περάσεις το σημείο και να πας κάπου που έχει καθαρό αέρα. Επίσης, να μην μιλήσω για τις τουαλέτες. Πιστεύω είναι αυτονόητη η κατάσταση τους. Έχω ακούσει συμφοιτήτριες μου, να λένε ότι κατέφυγαν στο ΠΑΜΑΚ για να ικανοποιήσουν μια βασική τους ανάγκη. Αν είναι δυνατόν!

Πότε θα ακούσουν αυτοί που πρέπει να ακούσουν; Το μόνο που ζητάμε είναι ένα ανθρώπινο περιβάλλον για να ζούμε και να μάθουμε. Δεν τολμάω να αναφερθώ σε θέματα θέρμανσης ,φαντάζει κάτι ουτοπικό και ευτυχώς ακόμη δεν έχουμε ζήσει τα “καλά” τα κρύα.

Που πρέπει να απευθυνθούμε; Δύο μήνες τώρα κάνουμε παρέα στη βρωμιά!»

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ