Ψάχνουν το μυστικό στο ταμείο

Ψάχνουν το μυστικό στο ταμείο

Ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα που πιθανόν συνδέεται με οικονομική διαχείριση είναι, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αυτό που όπλισε το χέρι του 54χρονου ταμία του πρώην Δήμου Περάματος Ιωαννίνων ο οποίος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία εκτελώντας εν ψυχρώ με καραμπίνα 35χρονο υπάλληλο δημοτικού οργανισμού και στη συνέχεια έβαλε τέλος και στη δική του ζωή με το ίδιο όπλο.

Οι δύο άνδρες συνεργάζονταν για τη λειτουργία του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος, ενός ΝΠΔΔ που διαχειρίζεται το ομώνυμο σπήλαιο, με 100.000 επισκέπτες ετησίως. Υπεύθυνος για τη λειτουργία του οργανισμού ήταν ο 35χρονος Ι.Ζ., θύμα του χθεσινού εγκλήματος, ενώ την οικονομική εποπτεία είχε ο 54χρονος δράστης και αυτόχειρας Χ.Δ., ταμίας του πρώην Δήμου Περάματος, που με τον «Καλλικράτη» έχει ενσωματωθεί στον Δήμο Ιωαννιτών.

Οι δύο άνδρες συνυπέγραφαν τα εντάλματα πληρωμής μισθών και υποχρεώσεων του οργανισμού, συνεργάζονταν για την κατάθεση των εισπράξεων στην τράπεζα και για κάθε άλλο θέμα που σχετιζόταν με τα οικονομικά του.

Οπως ανέφεραν πηγές που γνωρίζουν, ο 35χρονος υπάλληλος, που άφησε πίσω του σύζυγο και ένα 4χρονο παιδί, είχε σοβαρό πρόβλημα συνεργασίας με τον 54χρονο ταμία -πατέρα τριών παιδιών- και οι προστριβές τους ήταν συχνές. Παράλληλα, ο τελευταίος ήταν επιρρεπής στο αλκοόλ και δεν ήταν λίγες οι φορές που αυτό δημιουργούσε προβλήματα στην υπηρεσία του.

 

Πηγή: Εθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ