Μπάχαλο από την αποφυλάκιση του υπόπτου για τη δολοφονία ανδρών της ΔΙΑΣ

Μπάχαλο με την αποφυλάκιση του υπόπτου για τη δολοφονία ανδρών της ΔΙΑΣ

Άλλη μια ιστορία… ελληνικής τρέλας ξεφύτρωσε χθες, με την αποφυλάκιση κατηγορούμενου για τη δολοφονία δύο ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Την υπόθεση αποκάλυψε ο συντάκτης του enikos.gr και του Realfm, Μαρίνος Αλειφέρης.

Για τη γκάφα της αποφυλάκισης-μυστήριο, το μάρμαρο πλήρωσαν η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι της γραμματείας. Οι τελευταίοι διαμαρτύρονται μέσω του προέδρου του συνδικαλιστικού τους οργάνου, Σ. Καρακίτσου, όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο.

 

Τι λέει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου 

Ο Γιώργος Πατρινός, δικηγόρος του κατηγορούμενου για την δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που αποφυλακίστηκε υπό μυστηριώδεις συνθήκες, επικοινώνησε με το enikos.gr και δήλωσε ότι ο πελάτης του βρίσκεται στο… σπίτι του. Υποστήριξε μάλιστα ότι: “είναι αθώος και αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών το οποίο μετέτρεψε την προσωρινή του κράτηση σε περιοριστικούς όρους”. Σύμφωνα με τους οποίους κάθε 1η και 16η του μηνός πρέπει να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα. Συμπλήρωσε ότι “ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι περιοριστικοί όροι. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Ποιος αποφυλάκισε τον ύποπτο για την δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ;

Εκνευρισμός επικρατεί στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τους χειρισμούς του υπουργείου Δικαιοσύνης στο θέμα της αποφυλάκισης ενός εκ των κατηγορουμένων για την δολοφονία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον Μάρτιο του 2011 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Νίκος Δένδιας είναι ενοχλημένος, ενώ κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζουν ότι η ευθύνη ανήκει εξ’ ολοκλήρου στο υπουργείο Δικαιοσύνης και εκεί αποδίδουν τους “ατυχείς” χειρισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ανακοίνωση από το υπουργείο Δικαιοσύνης με την οποία θα δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Τι λέει ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων

«Κατηγορούν εμάς για τος αβλεψίες τους» είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, Σ. Καρακίτσος, στο πρωινό του Mega, συμπληρώνοντας «είμαστε τα εξιλαστήρια θύματα και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι του υπουργείου Δικαιοσύνης».

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του Mega:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ