Οικονόμου: Απογυμνωμένος από επιχειρήματα για την κοινωνία, ο κ. Τσίπρας, ζει στο 2012

«Ο κ. Τσίπρας, απογυμνωμένος από πολιτικά επιχειρήματα για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας, περιοδεύει τη χώρα και ονειρεύεται ότι ζει στο 2012. Τότε που αγόρευε στους αγανακτισμένους, αραδιάζοντας ψέματα και τάζοντας ότι θα τα αλλάξει όλα με ένα νόμο και ένα άρθρο», ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Θεσσαλονίκη.

Και επισήμανε: «Ας του πουν επιτέλους οι συνεργάτες του ότι είμαστε στο 2022 και ότι ο εφιάλτης που έζησαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν έχει ξεχαστεί. Οι περιστάσεις σήμερα είναι εξαιρετικά κρίσιμες και η κυβέρνηση είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας σε κάθε επίπεδο: οικονομικό, εθνικό, πολιτικό και κοινωνικό. Προσπαθούμε με επαγγελματισμό και σχέδιο να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα να φαντάζεται ότι ξαναζεί το 2012. ‘Αλλωστε η σχέση του με την πραγματικότητα και την αλήθεια δεν ήταν ποτέ καλή».

Σε συνέντευξή του στον Σκάι, ο κ. Οικονόμου σχολίασε για τον ΣΥΡΙΖΑ: “Δύο πράγματα συμβαίνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ: Ή μέσα στην απόγνωσή τους, επειδή ξέμειναν από αφήγημα (σε ό,τι αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια, μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού) δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία και προσοχή για να διαβάσουν προσεκτικά αυτά που είπαμε ή εσκεμμένα λένε ψέματα για να πουν στον κόσμο την επόμενη ημέρα: «Ψίχουλα είναι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ