Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τον αρχηγό ΓΕΝ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τον αρχηγό ΓΕΝ

Το θέμα της επιστολής του αρχηγού ΓΕΝ, αντιναύαρχου Κοσμά Χρηστίδη και η παρέμβαση του στη Real News καθώς και η νέα οικονομική πραγματικότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκε εκτενώς κατά τη διάρκεια σύσκεψης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ταυτόχρονα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποφάσισαν να περιμένουν τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, διευκρινίζοντας ότι στη συνέχεια θα προχωρήσουν στις δικές τους κινήσεις.

Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσανατολίζονταν να προτείνουν εξεταστική επιτροπή για το πως η χώρα εισήλθε στο Μνημόνιο, το 2010.

Όσον αφορά τη δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «6 Μέρες», όπως είπε το ίδιο κορυφαίο στέλεχος, προκάλεσε ικανοποίηση για την διατήρηση των δυνάμεων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο 7,5% , αλλά δημιούργησε και προβληματισμό για το ποσοστό συσπείρωσης το οποίο είναι στο 50%.

Στελέχη εξέφρασαν την εκτίμηση ότι η κουβέντα σχετικά με πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον, δεν κάνει καλό στο κόμμα, ωστόσο, το θέμα αναμένεται να συζητηθεί εκτενώς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπου θα τοποθετηθούν και οι βουλευτές.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της επιστολής του αρχηγού ΓΕΝ, καθώς και η νέα οικονομική πραγματικότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις και οι πιθανές επιπτώσεις.

 

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ