Δεν φυγαδεύτηκε ο υπουργός

Δεν φυγαδεύτηκε ο υπουργός

Διαψεύδουν κύκλοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ότι ο Αθανάσιος Τσαυτάρης έφυγε από την πίσω πόρτα της Μονής Λαζαριστών στη Σταυρούπολη, καθώς έξω από το κτίριο πραγματοποιούσαν συγκέντρωση εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Την είδηση μετέδωσαν, νωρίτερα, τοπικά ΜΜΕ, αναφέροντας αρχικά ότι φυγαδεύτηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος Ευάγγελος Λιβιεράτος και στη συνέχεια, επανήλθαν, λέγοντας ότι εκείνος που φυγαδεύτηκε ήταν ο κ. Τσαυτάρης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από το υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης λένε ότι δεν συνέβη κάτι  τέτοιο. Αυτό  που έγινε, τονίζουν στελέχη του υπουργείου, ότι ο Αθάνασιος Τσαυτάρης ήταν εκεί από τις 9 το πρωί, προσκεκλημένος από τον Δήμαρχο Παύλου Μελά προκειμένου να συζητήσουν για δράσεις σχετικά με το «πάντρεμα» της επιστροφής στην ύπαιθρο με το αστικό τοπίο. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αναφέρουν, έδωσε συνέντευξη Τύπου και έφυγε κανονικά στις 11 καθώς είχε προγραμματίσει συνέντευξη στην ΕΡΤ3 στις 11.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Περιβάλλοντος Ευάγγελος Λιβιεράτος θα πήγαινε αμέσως μετά στη Μονή Λαζαριστών, όμως δεν κατάφερε να φτάσει λόγω της συγκέντρωσης των εργαζομένων έξω από το κτίριο.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ