Όλες οι αντιδράσεις από τη συνέντευξη του ΑΓΕΝ στη Real news

Όλες οι αντιδράσεις από τη συνέντευξη του ΑΓΕΝ στη Real news

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο η συνέντευξη-παρέμβαση που έδωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Κοσμάς Χρηστίδης, στη Real news, για τις περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Δρίτσας: Μνημόνιο και άμυνα δεν γίνεται

Στο “πλευρό” του αρχηγού ΓΕΝ, Κοσμά Χρηστίδη, τάσσεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Δρίτσας, με συνέντευξή του στον Real FM και τους Ακη Παυλόπουλο-Μάνο Νιφλή. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Κουίκ: Τίμησε στολή και όρκο

«Ο κ. Χρηστίδης τίμησε τη στολή και τον όρκο του» τόνισε για τον αρχηγό του Ναυτικού και τα όσα είπε στη Real News ο Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στον Real FM και τους Ακη Παυλόπουλο-Μάνο Νιφλή. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Οικονόμου: Έχουμε φτάσει στα όρια

«Ως εδώ, το πράγμα έχει φτάσει στα όριά του» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλης Οικονόμου, στον Real FM και τους Ακη Παυλόπουλο-Μάνο Νιφλή, αναφερόμενος στη συνέντευξη του αρχηγού του Ναυτικού, Κοσμά Χρηστίδη, στη Real News. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Μαρκόπουλος: Ασχοληθείτε κ. Σαμαρά

Την ηχηρή δήλωση-συνέντευξη στην σημερινή Real news του αρχηγού ΓΕΝ σχολίασε ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κ. Μαρκόπουλος, καλώντας τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί με το θέμα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Γεωργιάδης: Οργή στις ένοπλες δυνάμεις

O Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την συνέντευξη του αντιναυάρχου Κ. Χρηστίδη στην Real news μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι ένστολοι «έχουν τις μικρότερες ποσοστιαία περικοπές έναντι όλων των άλλων» και συμπλήρωσε πως «ο Πρωθυπουργός της χωράς εγγυάται προσωπικά ότι όταν η χώρα θα επιστρέψει σε συνθήκες στοιχειώδους ευημερίας, οι πρώτοι που θα αποζημιωθούν θα είναι οι ένστολοι». ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Κατέβασαν τη συνέντευξη

Η συνέντευξη-βόμβα του Αρχηγού του ΓΕΝ αντιναύαρχου Κοσμά Χρηστίδη στη Real news, έχει προκαλέσει …νευρικό κλονισμό στην κυβέρνηση και ειδικά στην ηγεσία του ΥΕΘΑ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

«Ο εμπαιγμός συνεχίζεται»

Toν προβληματισμό τους για τις περικοπές και τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις στις ένοπλες δυνάμεις, με αναφορά στο πρωτοσέλιδο της σημερινής Real news και τη συνέντευξη του Α/ΓΕΝ, Κοσμά Χρηστίδη, εξέφρασαν ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Αττικής, Α. Τσακαράκης και ο Αρχιπλοίαρχος ε.α., Π.Ασπροδίνης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Tώρα – Ο ΑΓΕΝ δίπλα στον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων παρακολουθούν αυτή την ώρα στο δημαρχείο Χολαργού ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης, ενώ συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την συνέντευξη του στην Real news. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Κυριαζίδης: Το σώμα χρειάζεται τα πόδια

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, σχολιάζοντας την συνέντευξη του ΑΓΕΝ στη Real news επισημαίνει πως για την εύρυθμη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, η όποια περικοπή υλικοτεχνικής υποδομής θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Ο ΑΓΕΝ δίπλα στον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων παρακολουθούν αυτή την ώρα στο δημαρχείο Χολαργού ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης, ενώ συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την συνέντευξη του στην Real news. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

 

Νταβρής-Παπασπύρου για την συνέντευξη του ΑΓΕΝ στη Real news

Συνεχίζονται οι αναταράξεις μετά τη συνέντευξη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναυάρχου Κοσμά Χρηστίδη στη Real News. Με κοινή τους δήλωση δυο ακόμη βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων καλούν την κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναλογιστεί τις ευθύνες της.Τόσο ο Γιώργος Νταβρής όσο και ο Μπάμπης Παπασπύρου, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καλούν τη κυβέρνηση να αποφασίσει τι Ένοπλες Δυνάμεις προτίθεται να διατηρήσει. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 Ο Μάρκος Μπόλαρης για την συνέντευξη του ΓΕΝ

 

«Όταν η ελληνική κυβέρνηση πορεύεται χωρίς εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, το έλλειμμα πολιτικής σημαδεύει αρνητικά την χώρα.

Όταν επιβάλλονται οι νεοσυντηρητικές, υφεσιακές, αδιάκριτες αντιλήψεις της γερμανικής δεξιάς, τότε στη ζυγαριά των ψυχρών δημοσιονομικών λογιστικών ο μισθός της καθαρίστριας ΔΕΚΟ εξισούται με αυτόν του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας ή του κυβερνήτη τορπιλάκατου.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ